Privacystement VOF Magalunas Vakantiewoningen

Magalunas Vakantiewoningen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy statement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Magalunas houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
•Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy statement;
•Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
•Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
•Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
•Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
•Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als VOF Magalunas zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy Statement, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens::

Liesbeth Jacobs en Gé Hoeijmakers
VOF Magalunas Vakantiewoningen
Elzeterweg 3 6281NN Mechelen
info@magalunas.nl

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens worden door Magalunas verwerkt ten behoeve van de volgende administratieve en communicatiedoeleinden:
•Het registreren, bevestigen en administreren van uw boekingsaanvraag
•Het versturen van nieuwsbrieven/aanbiedingen en/of uitnodigingen.
•Verplichtingen in het kader van de reguliere wetgeving m.n. gemeentelijke nachtregister, betaling van toeristenbelasting en verantwoording van boekhouding i.k.v. belastingen.

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:
•Voornaam en achternaam;
•Woonadres;
•E-mailadres/telefoonnummer
•Aanvullende gegevens zoals gevraagd i.k.v. de wetgeving registratieplicht en toeristenbelasting.

Verstrekking aan derden
De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.
Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is.

Minderjarigen
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn
Magalunas bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van jou beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;
•Alle personen die namens Magalunas van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
•We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
•We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
•Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
•We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
•Wij zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming.

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!
Timo
Huisje Timo
1 tot 4 personen
Ontdek Timo
Sjir
Vakwerkhuis Sjir
2 tot 8 personen
Ontdek Sjir

Contact

Nieuwsbrief

Een of twee keer per jaar houden we u op de hoogte van wetenswaardigheden over Magalunas en omgeving.