Restaurants en café's.

Bij ons in Mechelen en omgeving kunt u genieten van wijn en bier, lekker eten en streekgerechten in de vele sfeervolle restaurants en café’s.
Wij kunnen de volgende restaurants, café’s en proeverijen persoonlijk aanbevelen.Ze liggen allemaal hier in de buurt in zo'n 5 km omtrek..

Geulhof

Restaurant Geulhof ligt aan de Epenerweg aan de rand van Mechelen. Een groot terras en een uitgebreide kaart. Pannekoeken maar ook een menukaart met specialiteiten.
Proeff
Restaurant Proeff aan de hoofdstraat in Mechelen heeft een goede regionale keuken en een wat moderner inrichting.
Italiaans restaurant Vino e Cucina
Italiaans restaurant Vino e Cucina dat bekend staat om haar heerlijke specialiteitenkaart en speciale Italiaanse wijnen. Het ligt ook tegenover de kerk van Mechelen. Vooraf even reserveren.
043-8501647

Café 't Pintje
Cafe 't Pintje ligt aan de andere zijde van Speciaalbierencafe in de Kroeën. Het staat bekend als het gezelligste Hoeskamercafé van het Heuvelland. U kunt hier ook goed en gezellig eten! Lekker zuurvlees.
043-4559079

Hotel-Restaurant de Oude Brouwerij
Lekker eten en drinken, daar staat Zuid-Limburg om bekend. De keuken smaakt eerlijk en is bijzonder. Proef van onze verfijnde streekeigen keuken. De gerechten zitten boordevol creatieve ideeën en vol passie. Veel wordt gewerkt met streekeigen recepturen en de groenten van het seizoen.Gelegen aan de Hoofdstraat 53 in Mechelen
Tel.: +31 (0)43 455 16 36

Het Hijgend Hert
Midden in de Vijlenerbossen aan een zandweg ergens tussen Vijlen, Epen en Vaals vindt u op 260 meter hoogte, Boscafé ’t Hijgend Hert’. Het is een klein uurtje lopen vanaf Magalunas. U kunt daar in een perfecte ambiance een kopje koffie met vlaai, een lekker speciaalbiertje en een heerlijke maaltijd of lunch nuttigen
043 3062499

Eyserhalte
Midden in de heuvels van Zuid-Limburg tussen Eys en Wittem staat de Eyserhalte; een bloeiende delicatessenzaak met een ruim assortiment groenten en fruit. Wie de Eyserhalte bezoekt weet al snel dat alles hier draait om smaakbeleving. Naast een ruim aanbod aan delicatessen die u in de schappen vindt, bereidt chefkok Maciek Starzak in onze professionele keuken gerechten onder het oog van de klant.
043 4512290

Wijndomein St Martinus
Wijndomein St. Martinus is gelegen in de Rott, 1 km van Magalunas, en heeft wijngaarden ‘t Rott, Villare en Holset. Ze beslaan momenteel zo’n 16,5 ha. Er zijn rondleidingen met proeverij elke woensdag, vrijdag en zaterdag (april t/m oktober) om 14.00 uur.
043 4552027

Of kijk eens net over de grens

Le Barbeau
In Sippenaeken tegenover de kerk vindt u het knusse eetcafé "Auberge Le Barbeau". Zowel binnen als op het terras en het gezellige binnenhofje is het heerlijk toeven. Het is 7 km lopen naar Sippenaeken langs de Geul.
0032-87-78.69.50

In Hombourg bij de kerk is le Pub grain d'orge . Mooi authentiek café van de plaatselijke brouwerij in franstalig Wallonie. En om de hoek ook nog le Cochon Embouteille een belgisch restaurant.

Aken heeft natuurlijk ook veel te bieden.

Onze woningen

Huisje Timo

1 tot 4 personen

Ontdek Timo

Vakwerkhuis Sjir

2 tot 8 personen

Ontdek Sjir